SPINTECH RULMAN Hakkında

Üretici seviyesinde makinayı biliyoruz..
Yenilikçi hizmetlerimizle SPINTECH RULMAN MAKİNA VE SERVİS HİZMETLERİ olarak

CNC kontrollü makinelerin eksen problemlerine ilişkin çözümlere yoğunlaşıyoruz.Çalışmalarınızın can damarını oluşturan eksenle ilgili akla gelecek her türlü soruna ilişkin sizlere uygun çözümler sunuyoruz.

Sattığı ürünü tanımayan firmadan alım yapmamalısınız !!! SPINTECH RULMAN OLARAK size teknik bilgi ve geniş kapsamlı hizmet sunmaktayız. Yapılan işlemler ile makinelerinizin tamirat ve onarımlarında deneyimli partner arkadaşlarımızla son kullanıcı arasında köprü olup ortak çözümler sunuyoruz özellikle makine eksenlerinin sağlamlığıyla ilgileniyoruz.onarım süresince müşterilerimizin yaşadığı olumsuz deneyimlerimlerden biliyoruz ki, doğru ürün doğru montaj ile yapılan işlemler makine ve eksenlerinizde özellikle tamir sürecinde ayrılmaz bir bütünlük oluşturmaktadır. Zira ekseninizin işlemdışı kalması makinenizin sessiz kalması anlamına gelir ki; bu da üretimin durdurulması, ticari kayıp ve gayrimemnun müşteri anlamına gelir.

İşlem makinelerine yönelik hizmetimizde eksen teknolojisinin kompleks yapısını tanımamızın dışında yıllara dayanan tecrübemizden faydalanmaktayız. Bu doğrultuda makine üreticileri seviyesinde eşsiz bilgi ve çözümlerle kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz.SPINTECH RULMAN olarak üstün seviyede çalışmayı ilke edinmiş bulunuyoruz. Çalışanlarımızın kalifiye ve bilgi düzeyinin yeterliliği bizim için büyük önem taşıdığından, kendilerini sürekli geliştirmelerini ve üstün performans sergilemelerini sağlıyoruz.Bu yüzden takdir edersiniz ki sadece yeni eksen problemleri değil aynı zamanda görevini ciddiye alan yeni iş arkadaşlarımızı da bünyemize adapte ediyoruz

Spindel’i anlamak ? Uzmanlık alanımızı, değişik form ve şekillerden oluşan ve başlı başına işlem birimi olan eksenler oluşturmaktadır. Klasik ve bilinen eksenler farklı şekillerde kullanılmaktadır. Bu yüzden eksenin pozisyonu ile işlem görevinin birbirine uyum sağlaması çok önemlidir.

Hangi model ve marka olursa olsun, SPINTECH RULMAN olarak her türlü cnc makinalarından iyi anlarız.Eksenlerle ilgili her türlü problemlerin üstesinden gelmek ve başarıyla sonuçlandırmak bizi de motive eder.Eksenlerle ilgili her türlü sorununuzda doğrudan bize başvurabilirsiniz!

+%30 ömür artışı Aşağıdaki yöntemler sayesinde ekseninizin %30 civarında ömrünü uzatıp uzun vadeli tasarruf edebilirsiniz.

• Eksen soğutma döngüsünün kontrolü – soğutucunun düzenli olarak yenilenmesi ve soğutma performansının denetlenmesi
• Eksen dönüşünün kontrolü ve makinedeki toka dilinin pozisyonu
• Yağ ve havaya ilişkin hacim ve saflık kontrolü
• Bakım planı ve üretici tavsiyesi doğrultusunda düzenli yenileme
• Maşanın yağlanması
• Torna setinin kontrolü
• Torna basıncının kontrolü
• Araç yenileme durumunda pozisyonun sabitlenmesi
• Elektrik akımının kontrolü
• Eksenin yerleştirilmesinden sonra tekrar çalıştırılması
• Verici işlevselliğinin kontrolü, gerekirse verici biriminin yenilenmesi
• Montajdan sonra araç arayüzünün yeniden zımparalanması (şayet depolama hasarı söz konusu değilse)